Litt om meg

Mote er som regel det som er moderne eller tidstypisk og representerer en herskende stil eller meningsretning. Ordet mote brukes særlig om klesmote, men omfatter alle områder der oppfatningene skifter etter kortere eller lengre tid. Det kan gjelde synet på musikk, kunst og design, men også humor, politikk, navn, matretter eller hva som helst som påvirkes av enkeltindividers eller gruppers meninger, smak og behag.(Wikipedia)

Jeg heter Trond. Bor i Bergen, nærmere bestemt Fyllingsdalen. Jeg trives på sosiale medier. Her er det mulig å fremstå akkurat slik en vil. Det er morsomt å skrive om det som opptar meg.

Tidlig på åttitallet var jeg en tid student, men jeg syntes den gang det var mye gøyere å være student enn å studere. Jeg ville også prøve noe nytt. En dag troppet jeg opp på kontoret/studioet til Kristij Krüger. Jeg spurte; kjenner du meg? Etter kort betenkningstid svarte hun, ja. Hun fortalte at hun hadde trillet meg i barnevogn. Noen fordeler skal man ha av å vokse opp i nabolaget til Bergens Modellmamma.

Kristij var i sin tid internasjonal modell med base i London, og på syttitallet hadde hun fast motespalte i Bergens Tidende. Fra 1977 til 2000 drev hun modellbyrå i Bergen. I 2005 gav hun ut “Modellboken”. Kristij Krüger døde i 2011.

Jeg fikk laget min egen portfolio med bilder og var noen runder på Go-See, men jeg fikk ikke så mange oppdrag, men de jeg fikk var spennende, lærerike, og godt betalt. Dette er over tredve år siden, og jeg minnes denne tiden med glede. På bakgrunn av dette har jeg denne Bloggen.

Tidstypisk vil handle litt om mote og livsstil, men mest om ting driver med og som opptar meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.