Iphone

Kjøpte min iPhone 6 på fifth avenue på Manhatten i fjor sommer. Jeg har vært rimelig fornøyd, men jeg har slitt veldig med å få kontakt med Siri. Hun hører ikke hva jeg sier. Eneste muliget for kontakt har vært gjennom et headset. Meget irriterende. Synes i utgangspunktet Siri er oppskrytt, men Siri som underholdning er kjekt.
I lang tid har jeg hatt store problemer når jeg har filmet med min iPhone. De fleste gangene jeg filmer tar den ikke opp lyden, jeg får bare skurring.
Etter en tur innom Eplehuset fikk jeg mange råd om hvordan problemet kunne løses.
Men nei. I dag leverte jeg inn min iPhone til service og reklamasjon. Ulempen med å ha kjøpt telefonen i Uniten er at jeg ikke kan dra nytte av den lange norske reklamasjonstiden. Jeg har kun 12 mnd.
Jeg har nå dratt min gamle iPhone 4s ut av skuffen. Jeg oppdaget umiddelbart hvorfor jeg hadde kjøpt ny, men jeg må leve i fortiden i 7 til 9 dager.

Jeg har Blogget via min WordPress app på iPhonen. Jeg vil blogge i rykk og napp så lenge min iPhone 6 er på service. Knoter litt for mye på min gamle iPhone 4s til at jeg gidder blogge daglig i 7-9 dager……