Rock and Roll

Minn bror Rockestjernen, Alf Magnus

I går var det lørdag og jeg hadde to billetter til avsluttningen på Nattjazzen. Buika og Real Ones avsluttet årets festival. Jeg var også invitert til Feedback studio sin semesteravsluttning for band på Garage.

Bandene som spilte på Garasje var: Quiet Rewards, Why Not, Altral band og Ølbryggalag, Retro, Salt, Fifth Fret og The Legendary Pepper Band

Alle disse er glade amatører som elsker å spille. Nå har det seg slik at min yngste bror spiller i Altral band og Ølbryggalag samt The Legendary Pepper Band. Når følget mitt til Nattjazzen valgte andre alternativer, da var det lett for meg å velge familien. Klart jeg vil se om familien har fostret en rockestjerne.

Jeg hadde en fantastisk kveld. Bandene hadde stor variasjon i kvalitet, men ingen manglet spilleglede og entusiasme. Selv om Garage ikke var full, så var det et entusiastisk publikum. Det var endel venner og familie blandt publikum, disse skapte en god stemning. Etter denne kvelden er det ingen tvil om at broderen er min Rockestjerne. Min favoritt ble naturlig nok Altral Band og ølbryggarlag med Alf, Alexander og Trond.

En takk til Feedback studio som fikk i stand et flott arrangement.

 

Kort info om Feedback studio, klippet fra deres nettside:

FEEDBACK STUDIOS!
PRIVATTIMER PÅ GITAR/BASS OG TROMMER
BANDKURS – GITARKURS I BERGEN FOR BARN UNGDOM OG VOKSNE
INNSPILLING

Om du skulle ha noen spørsmål så ta gjerne kontakt!

Vi underviser alle nivåer fra nybegynner til viderekommende, alle stilsorter; pop, rock, metal, jazz, blues, vise og mye mer. Du vil lære deg alt du trenger av teknikk, teori og samspill sammen med lærer eller band, vi underviser elever på akustisk, el-gitar, bass eller trommer.